• Pokličite nas +386 30 653 632
  • Pišite nam info(at)dimer.si

Partnerji

Partnerji

Naši partnerji so priznana mednarodna podjetja s področja tesnjenja in izolacije. Njihova ugled in podoba sta bila zgrajena s pomočjo znanja, kakovosti in inovacij. S skupnim sodelovanjem smo uspeli vzpostaviti tesne poslovne odnose, ki zagotavljajo kakovost in distribucijo ter širok izbor visokokvalitetnih izdelkov. Prepričani smo, da smo zaradi tega konkurenčnejši glede cen, kvalitete in tehnične podpore.

SGL Carbon

DIMER je pooblaščeni distributer za prodajo grafitnih tesnilnih materialov SIGRAFLEX za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, BIH, Črno goro, Makedonijo in Kosovo.

SGL Carbon podjetje je vodilni proizvajalec izdelkov iz grafita. Obsežen portfelj izdelkov zajema izdelke bodisi iz ogljika in grafita bodisi iz ogljikovih vlaken in kompozitnih materialov za uporabo v številnih industrijskih panogah. Poleg tega nudi skupina SGL številne storitve in distribucijsko mrežo, preko katere oskrbuje svoje kupce v približno 100 državah po vsem svetu.

FRENZELIT

DIMER_Group partner FrenzelitDIMER je pooblaščeni distributer Frenzelitovih izdelkov za Slovenijo, Hrvaško in Češko.

FRENZELIT je eden izmed vodilnih proizvajalcev tesnilnih in izolacijskih materialov, tesnil, tehničnega tekstila ter kompenzatorjev s 125-letno tradicijo.

BRANDENBURGER ISOLIERTECHNIK

DIMER_Group partner BrandenburgerDIMER je pooblaščeni distributer Brandenburgerjevih izdelkov in materialov za Slovenijo in Češko.

BRANDENBURGER je vodilno svetovno podjetje za razvoj in izdelavo izolacijskih proizvodov, ki se uporabljajo pri predelavi visokotehnoloških izdelkov iz plastike in gume. Poleg tega je vodilno podjetje v svojem tržnem segmentu. Inovacije, know-how, brezkompromisna kakovost in tesen stik s strankami so temelj njihovega uspeha podjetja.

4 PIPES

DIMER_Group partner 4 PIPES DIMER je pooblaščeni distributer za prodajo tesnilnih izdelkov podjetja 4 PIPES za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, BiH, Črno Goro, Makedonijo in Kosovo.

4 PIPES je znan kot dobavitelj visokokakovostnih in inovativnih izdelkov, ki se uporabljajo pri gradnji cevovodov.

TRELLEBORG

DIMER_Group partner TrelleborgDIMER s.r.o (Češka) je pooblaščeni distributer Trelleborgovih hidravličnih in pnevmatskih tesnil za Češko.

TRELLEBORG je med vodilnimi svetovnimi proizvajalci hidravličnih in pnevmatskih tesnil ter drugih industrijskih komponent, čigar vodilni položaj temelji na napredni tehnologiji predelave polimerov in širokem know-how. Podjetje ponuja rešitve za uporabo v najzahtevnejših industrijskih okoljih.

SKF

DIMER_Group partner SkfDIMER s.r.o (Češka) je pooblaščeni distributer SKF-ovih hidravličnih in pnevmatskih tesnil za češki trg.

SKF Group je vodilni proizvajalec ležajev, tesnil, mehatronike, mazalnih sistemov in storitev, ki vključujejo tehnično podporo, vzdrževanje ter tehnično svetovanje in usposabljanje.

SKF deluje v približno 40 različnih panogah, med drugim v avtomobilski industriji, vetrni energiji, železniških transportnih napravah, strojegradnji, proizvodnji medicinske opreme, prehranski in papirni industriji.

HENKEL (LOCTITE)

DIMER_Group partner LoctiteDIMER s.r.o (Češka) je pooblaščeni distributer za HENKEL Loctite lepila za češki trg.

HENKEL deluje po vsem svetu z vodilnimi blagovnimi znamkami in tehnologijami na treh področjih: pralna in čistilna sredstva, kozmetika in lepila.

KSD – Köthener Spezial Dichtungen

DIMER_Group partner KSDDIMER s.r.o (Češka) je pooblaščeni distributer KSD-ja za češki trg.

KSD je sinonim za vrhunsko kakovost izdelkov za uporabo najzahtevnejših aplikacij na področju tesnjenja. Visok delež lastnih razvoj proizvodov, najbolj inovativnih proizvodnih procesov (lasersko varjenje, rezanje z vodnim curkom, CNC obdelava) in naložbe v napredno tehnologijo stojijo za dejstvom, da se KSD uvršča med vodilne proizvajalce na svojem področju.

ALPHA PROCESS CONTROLS

DIMER_Group partner Alpha Process controlDIMER s.r.o (Češka) je s Alpha Process Control partner za češki trg.

Alpha Process Controls je uveljavljeno vodilno svetovno podjetje za projektiranje, proizvodnjo in montažo sistemov za prenos nevarnih kemikalij, tekočin in plinov.

Naslov

Cesta Toneta Kralja 10,
1290 Grosuplje, Slovenija

Telefon

+386 30 653 632

Elektronski naslov